Partnerprogramma

Partnerprogramma IT professionals

Pro-Q bouwt gestaag haar netwerk uit en is altijd op zoek naar ervaren professionals én nieuwe opportunities.

Het partnerprogramma van Pro-Q is erop gericht om de samenwerking tussen zelfstandige IT professionals en Pro-Q te versterken door het wederzijds gunnen van projecten en introduceren van nieuwe professionals voor het netwerk. Pro-Q creëert zo extra kansen voor nieuwe professionals en opdrachtgevers in haar netwerk op basis van een interessante win-win constructie.

Introductie nieuwe professionals

Wellicht komt er uit jouw eigen netwerk een professional beschikbaar die ook goed past bij het netwerk van Pro-Q. Aarzel dan niet om die bij ons te introduceren. Als we namelijk aansluitend daarop erin slagen deze professional te plaatsen op één van onze projecten dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Hetzelfde geldt natuurlijk als je zelf actief en succesvol een collega ZZP’er werft die direct op onze lopende projecten kan worden ingezet.

Door met elkaar samen te werken en gebruik te maken van elkaars netwerk staan we samen sterk.

Aanmelden projecten

Zoals je als IT professionals projecten in ons netwerk kan vinden, maken we ook graag gebruik van jouw relatienetwerk bij het vinden van nieuwe projecten en vacatures voor onze professionals. Heb je een interessant project, dat je niet zelf kunt invullen, dan horen we graag van je. Als we een door jouw aangemeld project succesvol kunnen invullen ontvang je van ons een leuke bonus.